Conversation
Maak je startpagina

De startpagina is de eerste pagina die je klant ziet bij het openen van je app.

Anniek Veltman avatar
Geschreven door Anniek Veltman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het startscherm legt het voordeel van het gebruik van de app uit en overtuigt klanten om het eens te proberen.

💡 Goed om te weten: Het gebruik van een startpagina is optioneel. Je kunt er ook voor kiezen om direct de eerste vraag te tonen.

Startpagina

Startpagina met extra informatie

Stappenplan

1. Ga naar Conversation.

2. Klik op 🏁 Start in het overzicht.

3. Vul de velden aan de rechterkant in met je eigen tekst.

4. Klik op Preview om het resultaat te bekijken!

💡 Voor sommige keuzehulpen is het logisch om met de eerste vraag te beginnen in plaats van een startpagina te tonen.

Wil je het startscherm verbergen? Zet de schuifknop bij 'Show start page' uit en je klanten krijgen de startpagina niet te zien.