3. Plaats de keuzehulp op je website

Hiervoor gebruik je een simpele embedcode.

Aiden Support avatar
Geschreven door Aiden Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat je de Aiden scripts hebt geplaatst, kun je jouw keuzehulpen overal op je website plaatsen. Dit doe je door in Aiden een embedcode te genereren. Daarvoor volg je de stappen in het onderdeel Embed.

Eerst kies je waar op je website je de keuzehulp wilt plaatsen, bijv. op de PLP of PDP. Je kunt zelf kiezen in welke vorm je de keuzehulp wilt tonen: als sidebar, pop-up, in-page of full-page app. Per type pagina zie je in Aiden welke vorm we aanraden.

Benieuwd naar de embedcode? Dit is een voorbeeld van de sidebar embedcode:

<!-- gebruik deze voorbeeldcode niet, kopieer de code van de embed pagina in Aiden -->
<button
data-advisor-id="00000000-0000-0000-0000-000000000000"
data-aiden-mode="sidebar"
style="
border: none;
background: #F5C402;
border-radius: 0.25rem;
padding: 0.75rem 1.25rem;
color: #000000;
font-size: inherit;
font-weight: bold;
cursor: pointer;
">
Start keuzehulp
</button>

En zo ziet een sidebar er aan de voorkant uit: een klant klinkt op de knop 'Start keuzehulp' en de sidebar schuift vanaf rechts in beeld.

De trigger van de keuzehulp hoeft trouwens niet per se een knop te zijn, je kunt hem aanroepen vanaf elk klikbaar element op je website.

💡 Goed om te weten: Je hoeft de keuzehulp maar ÊÊn keer te plaatsen. Als je daarna iets in je keuzehulp wijzigt kun je de wijzigingen direct vanuit Aiden publiceren, zonder de embedcode te vervangen.