Conversation
Voeg afbeeldingen of video toe aan je vragen en antwoorden

Hier tonen we hoe je afbeeldingen of een video toevoegt aan je vragen en antwoorden.

Anniek Veltman avatar
Geschreven door Anniek Veltman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Media kun je voor meerdere doeleinden inzetten: met een behulpzame afbeelding wordt een antwoord makkelijker te begrijpen. En een educatieve video kan de klant helpen de juiste antwoorden te kiezen.

1. Voeg afbeeldingen aan antwoorden toe

1. Klik op de gewenste vraag in Conversation en open het Media tabblad aan de rechterkant.

2. Kies bij Media type 'Answers with image' uit de lijst.

💡 Goed om te weten: De minimale afbeeldingsgrootte is 560x300 pixels. Template nodig om je afbeelding in de juiste maat te krijgen? Klik!

3. Sleep een afbeelding vanuit je verkenner naar het gewenste antwoord of klik op de tegel om een afbeelding toe te voegen.

4. Gebruik Preview om het resultaat te bekijken.

💡 Goed om te weten: Zorg ervoor dat je bij de gekozen vraag voor elk antwoord een afbeelding toevoegt!

2. Voeg een video toe aan een vraag

1. Zorg ervoor dat je video klaarstaat op Youtube.

2. Kopieer de YouTube-URL, de share link of embed code van de video.

3. Klik op de gewenste vraag in Conversation en open het Media tabblad aan de rechterkant.

4. Kies bij Media type 'Question with video' uit de lijst.

5. Plak de YouTube-URL, de share link of embed code van je video.

6. Gebruik Preview om het resultaat te bekijken.