Embed
Update je gepubliceerde keuzehulp

Heb je iets in je keuzehulp gewijzigd? Vergeet niet opnieuw te publiceren!

Anniek Veltman avatar
Geschreven door Anniek Veltman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

💡 Goed om te weten: Je moet je keuzehulp opnieuw te publiceren als je wijzigingen hebt gedaan in Conversation, Look&Feel, Advisor-settings of in Matching.

Alle andere wijzigingen worden automatisch verwerkt in je live keuzehulp. Denk aan:

Opnieuw publiceren gaat als volgt:

Stappenplan

1. Ga naar het onderdeel Publish.

2. Controleer eventuele meldingen en los ze op.

3. Klik op de Publish knop.

Helemaal klaar! 🎉 Het kan wel even duren (tot 5 minuten) voordat je wijzigingen zichtbaar zijn voor je klanten.