Full-page keuzehulp

Zet je keuzehulp centraal op een aparte campagne-, SEO- of themapagina.

Anniek Veltman avatar
Geschreven door Anniek Veltman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze vorm zorgt ervoor dat je keuzehulp veel aandacht trekt. In plaats van als een knop te verschijnen, komt de eerste pagina van je app meteen vooraan en centraal te staan. Gebruik deze optie bijvoorbeeld als je je app op een aparte campagne-, SEO- of themapagina wilt integreren. Ontdek in onze 'Nepshop' hoe de Full-page keuzehulp werkt.

Hier is een voorbeeld waarin onze Car Seat Finder op een campagnepagina staat:

Hieronder zie je een voorbeeld van de code.

<iframe
src="https://app.aiden.cx/webshop/?advisorId=a1798edb-3531-4cdd-9684-bee972a1c084&mode=inpage&layout=vertical&transparent=true"
id="aiden-a1798edb-3531-4cdd-9684-bee972a1c084"
scrollOffset="-100"
loading="lazy"
style="
border: none;
width: 100%;
min-height: 400px;
"
></iframe>

⚠ī¸ Let op: vergeet niet het Aiden script te implementeren.

💡 Goed om te weten: je hoeft de keuzehulp maar ÊÊn keer aan je website toe te voegen. Als je daarna iets in je keuzehulp wijzigt zijn de wijzigingen meteen zichtbaar nadat je opnieuw hebt gepubliceerd.